top of page

Jobsøgningsvejledning

 

Heimdal Management samarbejder med flere kommuners jobcentre om at bringe de ledige i arbejde. Vi har sammensat forløb af forskellig varighed, hvor vi med én til én rådgivning giver kandidaten de nødvendige værktøjer, for at jøbsøgningen bliver en succes.

Den enkelte kandidats motivation er afgørende for hastigheden af forløbet. Vi starter derfor med en indledende samtale om, hvor i jobsøgningsprocessen kandidaten befinder sig

 

Vores koncept har en succesrate på mere end 80 %. Årsagen til dette gode resultat findes i, at vi hjælper vores kandidater med at nå frem til en afklaring af, hvor faglige og personlige kompetencer bedst giver mening, i fuld overensstemmelse med den kandidatens realistiske ønksker for den fremtidige karriere.

 

Vi ved, at fundamentet er vigtigt for, at man som jobsøgende kan komme helt i mål. Vi hjælper derfor kandidaterne med at CV og ansøgninger præsenterer kandidatens kvalifikationer på bedste måde. Vi sikrer, at ansøgning og CV er målrettet, kortfattet og fokuseret i forhold til den stilling, der søges. Vi giver sparring på jobsamtalen, og hvilke faldgrupper, man skal være særligt opmærksom på.  Vi guider den enkelte  kandidat i et hands-on forløb til at få mest muligt ud af de sociale medier og relevante cv-databaser, så det er muligt for virksomhederne at finde dem. 

 

Alle vores forløb er èn til èn forløb og er fortrolige, så tilliden bevares fra start til mål. 

 

bottom of page