top of page

Karriererådgivning

Virksomheder og medarbejderes evne til at kunne omstille sig hurtigere end konkurrenterne, er idag afgørende for, om vi har succes. 

Karriererådgivning er derfor mere end bare et jobskifte. Hvis du søger nye udfordringer i eller uden for virksomheden, er i tvivl om du er i den rette branche, så tilbyder vi hos Heimdal Management en professionel og faglig sparring, så kvalifikationer og ambitioner stemmer overens. Vi giver en veldokumenteret rådgivning, så kandidaten går herfra med et realistisk billede af de jobmæssige muligheder.

Vores karrierrerådgivning består af personlige møder i fuld diskretion og i en tillidsfuld atmosfære, da vi mener dette er udgangspunktet for at opnå succesfulde resultater.

 

Formålet med karriererådgivning er at opnå overblik og dermed perspektivere jobmuligheder, både hvis kandidaten overvejer et jobskifte, men også hvis vedkommende er i opsagt stilling. Vi afdækker mulighederne, så kandidatens evner og kernekompetencer kommer til deres rette anvendelse eller omfortolkes til andre jobtyper.

 

  • Få lagt en karrierestrategi

  • Få sparring på at udfærdige en professionel LinkedIn-profil og CV i relevante CV-databaser

  • Få intensiv, personlig sparring inden din jobsamtale

  • Få et overblik over dine faglige og personlige kompetencer

  • Få sparring omkring forhandling af ny ansættelsesaftale

 

Vores koncept til karriere-coaching af specialister og top- og mellemledere, tager sit afsæt i et mangeårigt erfaringsgrundlag, der er resultatgivende og hviler på gennemprøvede og procesorienterede metoder inden for karriereudvikling og outplacement.

bottom of page